Bedrijven gaan voor Beursvloer Je moet schieten anders kun je niet scoren.

, , 03 oktober 2018

Donderdag 8 november 2018 vanaf 15:30 zal er een Beursvloer georganiseerd worden. Het zal plaatsvinden bij het Yanmar stadion. De formele naam van de zaal  is “Rabobank Business Lounge” De Beursvloer organiseren we dus bij de Almere City FC Businessclub op de eerste verdieping van het Yanmar-stadion.

Beursvloer Almere is een netwerk-event waarbij ondernemers en non-profit organisaties met elkaar in contact komen. Doel is het uitwisselen van vraag en aanbod. Ondernemingen beschikken over kennis, materialen en menskracht en hebben vaak behoefte aan nieuwe netwerken, maatschappelijke betrokkenheid of inspiratie. Non-profit organisaties beschikken over die contacten en bieden verbinding met de maatschappij. En zij hebben behoefte aan ondersteuning van praktische of theoretische aard. Het is een prachtige win-winkans.

Vraag en aanbod
Wat de één over heeft (materialen of menskracht) of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst om een project te realiseren. Doel van de Beursvloer is om matches tot stand te brengen. Deze matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materialen, faciliteiten, creativiteit. Om matches te realiseren, is het van belang dat de partijen weten wat ze willen vragen en kunnen bieden. Daarmee gaan zij de Beursvloer op.

Meer informatie vind je op: www.beursvloeralmere.nl.

De Beursvloer Almere wordt georganiseerd door de Gemeente Almere, de Almeerse Uitdaging, de Schoor, Rabobank, de VBA en de VMCA.