De Almeerse Uitdaging is aan het matchen

, 06 april 2018

De Almeerse uitdaging is erg blij dat ze de vraag van  de Sticthing Playing for Succes Almere  hebben kunnen matchen en er vijf laptops zijn gedoneerd door Voiceworks. Zo zijn er weer meer leerlingen die een succeservaring kunnen beleven: de Wow-factor van het actief betekenisvol leren. Ja, ik kan wel rekenen, ja ik kan wel taal, ja ik kan wel met de computer omgaan. Ja… ik kan wel leren.

Kwintes gaat in Almere door bemiddeling van Het leger des Heils gebruik maken van ongeveer 25 van van de 400 entreekaarten van de voorstelling Mare van Vis à Vis inclusief diner. Zo kan de Almeers Uitdagingen organisaties helpen die mensen steunen die dat nodig hebben. Ook de VLA en Stichting Buitengewoon zullen gebruik gaan maken van de 400 kaartjes.

Ook de vraag van  het Parkhuys is opgelost. LOKO en Voiceworks hebben een verbinding gelegd voor de telefoondiensten van het Parkhuys. Met de daarbij geleverde telefoondiensten en een laptop zijn zij nu nog beter bereikbaar. Parkhuys Almere is een inloophuis voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Het biedt een groot aantal mogelijkheden voor informatie, begeleiding, ontspanning en contact met lotgenoten.

De Almeerse Uitdaging is altijd op zoek naar vragen van stichtingen verenigingen die vragen hebben voor ons bedrijven netwerk. De Almeerse Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen, Middelen en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Almere te verbeteren. Organisaties kunnen De Almeerse Uitdaging bereiken via www.almeerseuitdaging.nl