Kantoormeubilair krijgt tweede leven

19 november 2018

Onlangs mochten Ed Linszen, bedrijfsleider bij het voedselloket Almere en Monique de Boer, relatiemanager bij het voedselloket Almere, gebruikt kantoormeubilair in ontvangst nemen uit handen van Hanneke Grevengoed van Mth.

Monique de Boer: “We hadden een berichtje geplaatst op internet via de ‘Almeerse uitdaging’ omdat we op zoek waren naar een nieuwe vergaderruimte. De Almeerse Uitdaging is een bedrijvennetwerk en een online marktplaats. Bedrijven in Almere die bereid zijn maatschappelijk betrokken ondernemerschap te stimuleren. Jonge honden begeleiden met hun enthousiasme en power projecten en oude rotten beschikken over een netwerk om matches voor elkaar te krijgen. Vragen van stichtingen, verenigingen of andere maatschappelijke partijen worden in de matchgroep besproken.

Mth reageerde op dat bericht en gaf aan dat zij kantoormeubilair over hadden uit het voormalige pand van Mth in Almere. We wilden één nieuwe vergaderruimte inrichten, maar kregen zoveel meubilair dat we alle drie onze vergaderruimtes hebben vervangen! We hebben diverse bureaus, een vergadertafel, een beamer en kasten gekregen en daar zijn we erg blij mee”, aldus Monique de Boer.