Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Almere voor Almere. Iedereen doet mee!

Omschrijving

Behalve voor onze gerespecteerde toeschouwers is Almere City FC ook gastheer van een groeiende en levendige businessclub. Bij onze businessclub zijn bedrijven aangesloten die tijdens de wedstrijden elkaar en elkaars relaties ontmoeten en voor de aftrap samen dineren. Via netwerken, presentaties in de businessclub en bijvoorbeeld het uitwisselen van contacten werken zij aan de groei van hun organisaties. Met onze toeschouwers hebben zij gemeen dat zij Almere City FC een warm hart toedragen.

Zowel Almere City FC als de leden van de businessclub begrijpen hun maatschappelijke positie en verantwoordelijkheid ten opzichte van inwoners van onze stad. Bewust van hun rol zetten zich actief in voor sociaal kwetsbare groepen in Almere. Uiteraard met voetbal als uitgangspunt.

Binnen het project ‘Almere voor Almere’ financiert Almere City FC samen met een individueel lid van de businessclub Fancards en/of seizoenkaarten voor een specifieke groep. Een warm gebaar naar mensen die dit kunnen gebruiken én groot fan zijn van de club.

’Almere voor Almere’ is onderdeel van ons maatschappelijk programma ‘Almere & the City’. Ken of ben jij iemand die past binnen dit profiel? Neem dan contact met ons op, via mvo@almerecity.nl

Match informatie

Aanboddatum 04-10-2018