Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Verzorging van de PR/werving van bezoekers aan het beoogde Namen Blijven 2019 tegen een vriendelijke ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen-prijs’

Omschrijving

Van 2013 tot 2017 organiseerden wij jaarlijks de Openbare herdenkings- en herinneringsbijeenkomst Namen Blijven.
Vorig jaar maakten we pas op de plaats, we zijn van plan het evenement dit jaar opnieuw te organiseren. Een van onze grootste struikelblokken was telkens de PR/bezoekerswerving. Daarom willen we daarvoor dit jaar een professional (ZZP, bedrijf) inschakelen. Vanwege ons beperkte budget vragen we, dit te doen tegen een ‘vriendenprijs’ vanuit het maatschappelijk verantwoord ondernemen van de ZZP’er of het bedrijf die dit gaat uitvoeren. We zullen deze prijs opnemen in de begroting en dekkingsplan, in de hoop dat die wordt gehonoreerd. Na de uitslag van de aanvragen om ondersteuning bekijken we of het project haalbaar kan worden georganiseerd.
Wij doen dit grotendeels onbezoldigd, vanuit onze passie en bovengenoemde missie. We vragen (opnieuw, we kregen dit al eerder) financiële steun van Monuta Helpt, stadsdeel Almere Haven en/of Almeerse uitvaartondernemers.

Match informatie

Aanvraagdatum 14-01-2019